Aanmeldingsformulier

De  vraag naar afspraken in ons centrum is ontzettend groot. Wij kunnen niet meer op alle hulpvragen snel een antwoord bieden. Wij vragen om onderstaande informatie aandachtig te lezen en correct op te volgen.

Alvast dank voor uw begrip en geduld.

  • Voor afspraken voor onderzoek en begeleiding bij de logopedisten (Veerle Moens  en Tara Van der Elst), de kinesiste (Valérie Van Melkebeke) en de psychologe Hilde Lenaerts (voor baby’s, peuters en kleuters) kan u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen. Eén van hen zal u contacteren om een eerste afspraak vast te leggen.
  • Voor afspraken bij de andere psychologen (voor kinderen in de lagere school-leeftijd en jongeren) is er momenteel een aanmeldingsstop. U kan opnieuw aanmelden via onderstaand formulier vanaf 1 januari 2019.
  • Bij de kinder- en jeugdpsychiaters (Melissa Sys en Chantal De Troch) worden raadplegingen met voornamelijk medische opvolging ingepland. De vraag naar afspraken is hier ook behoorlijk groot, zodat u rekening dient te houden met een wachttijd van ongeveer een tweetal maanden.